marți, 4 august 2015

REGULILE COMUNICĂRII VIRTUALE

Această postare se referă, cu precădere, la comunicarea de pe site- urile de socializare. 
În momentul când dorești să îți faci prieteni sau să îți cauți jumătatea, metoda virtuală presupune a socializa pe una sau mai multe rețele destinate comunicării cu alți oameni. 
Indiferent de motivul care te- a adus pe site- urile de socializare, amintește- ți aceste trei mari reguli de comunicare ce vor face diferența între un om care știe să- și aleagă prietenii și un om care se lasă înșelat de aparențe:
1. realitatea este aici și acum, iar nu persoanele din mediul virtual; oamenii pe care poți conta sunt cei de lângă tine, din viața reală, iar nu cei cu care ai comunicat de câteva ori fără a- i fi cunoscut față în față, vreodată;
2. oamenii cu care conversezi în mediul virtual vor avea atâta putere, câtă le dai tu; tu decizi dacă cei cu care comunici îți vor da sau nu crezare ori vor profita sau nu de naivitatea ta;
3. petrecerea timpului liber în mediul virtual, mai mult decât se cuvine, în dauna participării la diverse activități din viața reală, dăunează (uneori, grav) sănătății și relației tale de cuplu/ familie, întrucât creează, în primul rând dependență.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu