duminică, 6 august 2017

MOTIVE ÎN LOC DE SCUZE ȘI INVERS

Există unele situații de viață, dintr- o relație, care sucesc și răsucesc pe unul dintre parteneri, în sinea lui, la multe grade, încât acesta ajunge să se întrebe cât de veritabile mai sunt sentimentele pe care le are pentru celălalt partener. Iată trei exemple:
1. Ce fel v-ați simți atunci când, în loc să vi se prezinte scuzele de rigoare, pentru momentul de uitare avut în ziua respectivă, vi se prezintă motivele pentru care a acționat în acel fel (deși, dacă mă gândesc bine, acea persoană începuse ziua foarte bine)?
2. Un alt exemplu pe care îl pot da e atunci când cineva face o boacănă și în loc să spună că- i pare rău, începe să dea vina tot pe cel nevinovat, invocând că și el a făcut ceva asemănător. Și, totuși, de la a firta cu cineva și până la a asculta cursurile unui trainer e-o cale- atât de lungă! Nu credeți?
3. Vi se pare binecunoscută scuza ,,nu am timp”? Iar dacă întrebăm acea persoană ce obișnuiește să facă într- o zi, de nu îi ajunge timpul, cu siguranță nu vom găsi că are un program prea încărcat de activități, ci doar lipsa de interes față de o anumită activitate sau persoană.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu